Ephyra Pilihanku – Peluang untuk mencuba produk berkualiti ini.

Spread the love

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, seperti ramai yang sedia maklum, Ephyra merupakan salah seorang daripada penaja bersama untuk Majlis Sepetang Bersama Blogger dan Yeo’s 2014. Kesinambungan daripada penajaan tersebut, pihak Ephyra berbesar hati untuk memberi peserta SBB2014 untuk mencuba produk berkualiti daripada Ephyra ini.

Ephyra merupakan syarikat bumiputera yang sedang meningkat naik dalam bidang kecantikan dan kesihatan diri. Beberapa blogger juga telah berpeluang untuk mencuba produk berkualiti ini dan memberi review yang positif selepas menggunakan produk ini selama 30 hari.

Team Denaihati bersama Ephyra

Team Denaihati juga berpeluang untuk mencuba produk yang bernilai RM197 (Pek Premium Ephyra – 30 sachets) ini. Setakat ini, pihak kami sendiri mendapat kesan yang positif selepas mencuba produk Ephyra ini.

Kali ini, anda sendiri akan berpeluang untuk mencuba produk Ephyra ini secara percuma. Anda hanya perlu menulis kenapa anda ingin mencuba Ephyra dan apakah yang anda harapkan daripada produk yang sedang meningkat naik ini?

Aktiviti ini dibuka kepada semua peserta SBB2014, dan terhad kepada 100 Penyertaan pertama sahaja. Apa yang anda perlu lakukan adalah seperti berikut:

 1. Tajuk entry mesti ada ” EPHYRA PILIHANKU”
 2. Peserta perlu meletakkan “Gambar Ephyra Pertama” (rujuk di bawah) sebagai gambar pertama / header di blog entry masing2.
 3. Nyatakan/ ulas ikut penyampaian sendiri tentang kebaikan/ khasiat EPHYRA  yang boleh didapati di website / Facebook / instagram official kami.
 4. letak gambar ephyra “Gambar Ephyra Kedua”
 5. nyatakan kenapa EPHYRA menjadi pilihan anda & huraikan kenapa anda inginkan merasai kehebatan EPHYRA, berserta testimoni pilihan anda ( boleh refer pada sumber di internet ( blog orang lain yang pernah minum ephyra / facebook / instagram dan website)
 6. letak link atau embed youtube tentang EPHYRA  :: http://www.youtube.com/watch?v=6EQWM1vCoSQ
 7. Share image di bawah di instagram & facebook akaun masing2 dan pastikan anda tag @ephyra2u (instagram) dan @oceanlife2u (facebook) bersama-sama hashtag #ephyra.
 8. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5hb Mac 2014 7hb Mac 2014 atau apabila 100 penyertaan diterima
Duta Ephyra

Selepas anda melengkapkan semua syarat-syarat di atas, sila gunakan borang penyertaan di bawah, penyertaan yang tidak lengkap akan dipadam tanpa notis. Sila pastikan semua penyertaan anda lengkap. Anda akan menerima email pengesahan penyertaan untuk digunakan semasa anda menuntut Pek Premium Ephyra (30 sachet untuk 30 hari) semasa majlis Sepetang Bersama Blogger dan Yeo’s 2014 nanti.

[box type=”shadow”]Nota Tambahan: Anda berpeluang untuk memenangi wang tunai, produk Ephyra dan merchandise Ephyra selepas 30 hari mencuba produk Ephyra ini. Anda hanya perlu menulis pengalaman sepanjang 30 hari menggunakan produk Ephyra ini dan perkongsian paling menarik akan dipilih sebagai pemenang oleh pihak Ephyra.

Antara hadiah yang ditawarkan adalah seperti berikut:

Tempat Pertama

 • Tajaan untuk 3 bulan kotak Premium Ephyra ( 3 kotak ephyra 30 sachets bernilai RM 591) + RM300 + Tshirt eksklusif Ephyra

Tempat Kedua

 • 1 Kotak Pek Premium Ephyra (30 sachets) bernilai RM197 + wang tunai RM200 + Tshirt eksklusif Ephyra

Tempat Ketiga

 • 1 Kotak Pek Premium Ephyra (30 sachets) bernilai RM197 + wang tunai RM100 + Tshirt eksklusif Ephyra

Hadiah Saguhati ( 4-10)

 • 1 Kotak Pek Premium Ephyra (30 sachets) bernilai RM197 + Jusco Voucher RM10 setiap seorang.

Hadiah Saguhati (11-20)

 • 1 kotak pek trial ( 10 sachets ) bernilai RM68.

[/box]

Borang Penyertaan Pek Premium Ephyra

Error: Contact form not found.

Kod Gambar Ephyra Pertama

Kod Gambar Ephyra Kedua


Spread the love

131 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!