Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Spread the love

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, seperti yang ramai telah sedia maklum, team Denaihati telah beberapa kali memberi hint di Facebook mengenai seminar affiliate yang akan diadakan pada awal bulan Disember. Tujuan seminar “Buat Duit Affiliate dengan Blog” adalah untuk membuka minda bahawa sistem affiliate adalah salah satu cara utama menjana pendapat online yang lumayan. Seminar Affiliate kali ini akan mendedahkan bagaimana pakar-pakar Affiliate tanahair menjana pendapatan melalui pelbagai program Affiliate yang ditawarkan.

Sistem affiliate buka cara baru menjana pendapatan online tetapi sudah lama terkenal di seluruh dunia sehingga telah melahirkan ribuan jutawan online. Platform yang paling terkenal di dunia adalah Clickbank. Di Malaysia Klikjer dan Ashadee antara platform yang telah membantu ramai menjana pendapatan setiap hari, minggu dan bulan.

KLIK UNTUK LIHAT CONTOH INCOME DAN SIAPA YANG MESTI JOIN SEMINAR INI

Dalam Seminar Duit Affiliate dengan Blog, anda semua akan didedahkan dengan program-program Affiliate yang boleh disertai, bagaimana membina blog yang akan membolehkan anda mendapat jualan daripada program-program ini, teknik pemasaran blog melalui SEO dan banyak lagi.

Antara panel-panel yang akan berkongsi rahsia dan strategi yang mereka gunakan selama ini adalah seperti berikut.

  • Dato’ Hussamuddin – Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Media Karangkraf yang telah berjaya membina empayar dalam bidang penulisan dan percetakan.
  • Encik Titan – Telah menjana ribuan ringgit melalui program Affiliate yang diusahakan melalui rangkaian blog beliau
  • Prof Hariz – Mula menjejakkan kaki dalam dunia Affiliate pada tahun 2014, tetapi beliau telah menjana ribuan ringgit dalam tempoh yang singkat.
  • Suhaimy (Shuth) – Merupakan seorang Internet Marketer yang mempunyai pengalaman mendalam dalam industri penulisan, beliau mempunyai platform jualan ebook tersendiri iaitu klikjer.com
  • Zeo Unic – Tahun ini sahaja beliau telah menjana puluhan ribu ringgit dari salah satu program affiliate tempatan. Pakar dalam pemasaran Affiliate menggunakan blog dan SEO.
  • Eizil – Salah seorang tunggak utama dalam Team Denaihati Network, mempunyai pengalaman blogging lebih 10 tahun dan menggunakan blog untuk menjalankan pelbagai program pemasaran.

Pelbagai teknik akan didedahkan oleh para panel kita. Melakukan pemasaran Affiliate melalui blog juga mempunyai strategi dan seni yang berbeza. Ini peluang anda untuk mempelajari pelbagai teknik ini dalam satu majlis. Bagaimana mereka semua memasang pelbagai alat yang akan memancing pembeli produk-produk affiliate yang ditawarkan.

Senarai panel ini dengan latar belakang yang berlainan tetapi menjalankan aktiviti yang hampir sama iaitu menulis. Ini adalah peluang untuk anda belajar dan bertanya sendiri dengan para panel yang bergiat aktif dalam bidang buat duit dengan affiliate.

Jangan lepaskan peluang, daftar sekarang dengan klik pada banner di bawah

Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog - daftar sekarang

Dalam keadaan ekonomi yang semakin hari semakin mencabar ini, anda boleh memilih untuk mengikat perut atau berusaha untuk menambah pendapatan sampingan. Jangan hanya tunggu dan lihat, tiba masa untuk mengambil tindakan. Pilihan di tangan anda.

Daftar sekarang Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog.

Jutaan terima kasih kepada Kumpulan Media Karangkraf kerana sudi menjadi penganjur bersama, Sinar Harian menjadi Rakan Media, Jopana Sdn Bhd sebagai penaja utama dan semua Rakan Affiliate sehingga berjaya kita menganjurkan seminar “Buat Duit Affiliate dengan Blog” untuk membantu masyarakat menjana pendapatan dengan kaedah yang unik.

Senarai Penganjur Bersama, Rakan Media, Penaja Utama dan Penaja Bersama.

[one_fourth]logo-karangkraf[/one_fourth]

[one_fourth]logo-sinar-harian[/one_fourth]

[one_fourth]Jopana Resources[/one_fourth]

[one_fourth_last]logo-amar-iman[/one_fourth_last]


Spread the love

1,567 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!